Avem si alte modele disponibile

Linoleum acustic în design marmorat, cu texturi moi și tari. Gama Veneto XF2 de la Tarkett vine într-o gamă largă de modele, în 90 de culori. Acest tip de linoleum compact acustic oferă protecție XF superioară, pentru duritate extremă. De asemenea, acest linoleum poate fi curățat și întreținut ușor, fără lustruire.

DESCRIEREDATE TEHNICEINSTALAREÎNTREȚINERE

Podeaua de linoleum acustic Veneto XF2 folosește tehnici tradiționale de producție combinate cu noile tehnologii xf, pentru a adăuga o serie întreagă de noi calități tehnice unui material care este 100% natural.

Colecția de linoleum Tarkett oferă un produs ecologic, cât și rezistență la trafic intens și întreținere facilă. Linoleumul este ideal pentru folosirea în sectoarele publice, de la educație la asistență medicală. O pardoseală din linoleum este compactă şi acustică, produsul modern reușind să satisfacă și cele mai exigente cerințe de aspect, funcție, cost sau durabilitate.

total grosime 2;2,5;3,2; 3.8
total greutate ca.2400 g/m2 ; ca.3000 g/m2 ; ca.3900 g/m2; 3,450g/m2
foc clasificare Cfl s1 i Bfl s1
ţigări ardere Linoleum acustic, rezistent la arsuri de ţigară
zgomot impact 4dB / 6dB
încălzire sub podea Pogodan za upotebu
livrare role formă 27-30 lm x 2 m
clasificare Komercijalna upotreba
linoleum_linoleum_usage! commercial

MONTARE LINOLEUM VENETO XF2:

O instalare corectă a linoleumului presupune câteva acţiuni preliminare:

Înainte de montarea unei podele de linoleum acustic este necesară îndepărtarea corespunzătoare a pardoselii pre-existente.

Apoi, stratul de bază pe care este montat linoleumul trebuie să fie uscat, curat şi neted. Dacă suprafaţa prezintă denivelări, utilizaţi o unealtă de netezire a pardoselii.

Pardoseala de linoleum acustic trebuie să fie ţinută în încăperea în care va fi montată cel puţin 24 de ore, la temperatura încăperii pentru ca aceasta să se aclimatizeze condiţiilor din locuință.

Este o idee bună să cumpărați mai mult linoleum decât ați calculat că aveți nevoie. Vor exista pierderi de material generate de micile erori de măsurare sau de neconcordanță cu spațiul. Când tăiaţi materialul, luați-vă o marjă suplimentară de cel puțin 20 de centimetri.

Acest linoleum acustic poate fi montat prin lipire.

ÎNTREȚINERE LINOLEUM:

Cum se curăță o pardoseală de linoleum:

Curățați podeaua de linoleum acustic cu regularitate, fiind o metodă mai eficientă decât curățarea profundă, dar sporadică.

Nu folosiți mai mult detergent decât este specificat pe ambalaj. În cazul petelor de ulei sau de grăsime, ștergeți imediat, pentru a evita deteriorarea suprafeței.

Pardoselile din linoleum acustic se deteriorează la contactul cu solvenții, iar un efect nociv îl au și roțile din cauciuc ale obiectelor de mobilier. Protejați linoleumul prin plasarea unor elemente de protecție la picioarele mobilei.

Dacă optați pentru un linoleum într-o culoare mai aprinsă, va trebui să îl curățați chiar mai des.

Întreţinerea linoleumului este extrem de facilă şi nu poluează mediul. Pentru a-l curăţa în totalitate trebuie doar să îl aspiraţi periodic şi să îl ştergeţi cu o cârpă umedă adăugând câteva picături dintr-un produs de curăţat neutru. Pentru informaţii suplimentare, citiţi instrucţiunile oferite de Tarkett.

Protecție de suprafață XF

Colecția Tarkett oferă linoleum tratat cu protecție de suprafață XF, al cărui mare avantaj este că face întreţinerea şi curăţarea mai uşoare. Faţă de pardoselile din linoleum netratate, procesele de curăţare şi întreţinere sunt reduse la minimum.

Pentru a obţine rezultate mai bune, urmaţi întotdeauna instrucţiunile Tarkett pentru curăţare şi întreţinere. 

Datprită protecției de suprafață XF puteți opta pentru una sau mai multe dintre următoarele acțiuni simple de întreținere:

Ştergeți cu o cârpă umedă sau uscată. Aspirați sau curățați cu mașina.