Avem si alte modele disponibile

O mocheta este o solutie simpla pentru a acoperi si a proteja suprafata unei camera, modificand si efectul estetic al camerei. Fiind usor de amenajat, intretinut si avand un pret mai mic decat alternativele existente (covoare elegante, parchet din lemn masiv), o mocheta este ideala pentru a acoperi podeaua oricarei camera. Pentru a satisface orice cerinta exista mai multe tipuri de mocheta. Materialul din care este realizata poate fi natural (lana, bumbac, in, paie) sau sintetic (fibre sintetice, plastic reciclat). Varietatea de culori si tipare disponibile sunt pentru pretentiilor tuturor.

Texturile sunt de toate felurile de la fir tuns la fir buclat, perzonalizate in mii de variante, cu model sau fara, avand puterea sa scoata in evidenta personalitatea din aproape orice camera. La amenajarea unui interior mocheta poate devein o pata de culoare, punctual central al incaperii.

fibre fonoabsorbante inseamna camere mai silentioase, ceea ce face mocheta o alegere populara pentru scari, holuri si dormitoare.
aspirarea regulata si intretinerea periodica prelungesc considerabil durata de viata a mochetei.
culorile si texturile nenumarate permite mochetei sa se potriveasca in aproape orice decor, delimitand astfel un spatiu confortabil.
mochetele de culoare mai deschisa lumineaza incaperea si poate face sa para mai spatioase.

Mocheta Solid AB

Mocheta Master Ab Arc-Edition