Avem si alte modele disponibile

Linoleum Tarkett

AVANTAJELE LINOLEUMULUI
Avantajele linoleumului fac din acesta o soluţie de pardoseală extraordinară. Are următoarele caracteristici:
linoleumul natural este un material complet ecologic, 100% biodegradabil reprezintă o pardoseală călduroasă şi confortabilă datorită compoziţiei sale reprezintă o pardoseală antistatică, anti-alergenă şi anti-bacteriană, ce îl face ideal pentru încăperile în care îşi petrec timpul persoanele cu probleme respiratorii sau cu alergii, precum şi pentru încăperile ce necesită întreţinerea intensă precum grădiniţele, şcolile, instituţiile medicale este extrem de durabil.

Poate rezista 20-30 de ani şi chiar mai mult dacă este întreţinut corespunzător este confortabil şi eliberează şi absoarbe presiunea, fiind prin urmare potrivit pentru camere în care oamenii îşi petrec mai mult timp, precum birourile, sălile de operaţii, bucătării este un izolator acustic şi termic excelent datorită proprietăţilor precum moliciunea şi izolaţia, toate sunetele rămân în interiorul încăperii iar sunetele exterioare nu pot pătrunde în încăpere.

În acest mod toţi utilizatorii spaţiului respectiv se pot simţi confortabil o selecţie largă de culori şi modele – datorită modelelor sale, poate să arate ca materialele naturale, precum marmura, iar dacă se utilizează foi de linoleum, combinaţiile dintre culori şi modele pot produce diverse efecte şi stiluri în spaţiul respectiv.

ÎNTREŢINEREA LINOLEUMULUI
Întreţinerea linoleumului este extrem de facilă şi nu poluează mediul. Pentru a-l curăţa în totalitate trebuie doar să îl aspiraţi periodic şi să îl ştergeţi cu o cârpă umedă adăugând câteva picături dintr-un produs de curăţat neutru. Dacă pardoseala dvs. îşi pierde strălucirea şi prospeţimea tot ceea ce trebuie să faceţi este să o frecaţi cu un produs de lustruit. În acest mod, îşi va regăsi aspectul dinainte cu uşurinţă şi repeziciune. Pentru informaţii suplimentare, citiţi instrucţiunile producătorului.
Linoleumul Tarkett va asigura un confort şi frumuseţe de neuitat locuinţei dvs. Pentru a alege colecţia care vi se potriveşte cel mai bine şi vă satisface nevoile, vizionaţi colecţiile de linoleum.
MONTAREA LINOLEUMULUI
Montarea linoleumului presupune câteva acţiuni preliminare:
Înainte de montarea pardoselii de linoleum, este necesară scoaterea corespunzătoare a pardoselii existente.
Stratul de bază pe care este montat linoleumul trebuie să fie uscat, curat şi neted. Dacă suprafaţa nu este netedă, utilizaţi o unealtă de netezire a pardoselii
Pardoseala trebuie să fie ţinută în încăperea în care va fi montată cel puţin 24 de ore, la temperatura încăperii pentru ca aceasta să se aclimatizeze condiţiilor încăperii respective
Întindeţi şi măsuraţi linoleumul înainte de a începe montarea. În acest mod veţi evita dezamăgirea de a constata că nu aveţi suficient material
Când tăiaţi acest tip de pardoseală, tăiaţi o bucată cu 15-20 cm mai lungă
Linoleumul poate fi montat lipindu-l de suprafaţă.

Sunati cu incredere 0721.214.376