Avem si alte modele disponibile

VENETO XF2

Linoleum acustic în design marmorat, cu texturi moi și tari. Gama Veneto XF2 de la Tarkett vine într-o gamă largă de modele, în 90 de culori. Acest tip de linoleum compact acustic oferă protecție XF superioară, pentru duritate extremă.

VENETO ESSENZA

Linoleum modern cu proprietăți de izolare fonică excelente, reducerea sunetului fiind datorată suportului de plută. Modelul de linoleum acustic Veneto Essenza beneficiază de protecție XF superioară pentru 

STYLE EMME XF2

Acest linoleum elegant are un design discret de marmură și vine în 12 culori deschise și strălucitoare. Se potrivește cu ușurință cu orice alte modele,

STYLE ELLE XF2

Acest linoleum ecologic, cu design liniar simplu și elegant, în 8 culori luminoase și strălucitoare, se combină cu ușurință cu alte modele, datorită simplității sale.

ETRUSCO XF2

Un linoleum compact, cu design simplu, care poate fi combinat ușor cu alte modele de linoleum. Poate fi utilizat simplu, pentru un efect cu impact puternic. 

VENETO SICURO XF2

Un linoleum rezistent cu proprietăți acustice foarte bune. Suportul de plută și protecția superioară XF fac din acest linoleum durabil, disponibil la cerere, unul dintre cele mai fiabile modele din gama Tarkett.