Avem si alte modele disponibile

Acest linoleum elegant are un design discret de marmură și vine în 12 culori deschise și strălucitoare. Se potrivește cu ușurință cu orice alte modele, în special datorită simplității sale. Această pardoseală de linoleum este durabilă, naturală și 100% ecologică. Podeaua de linoleum este ușor de întreținut, nefiind necesară ceruirea, iar montarea este foarte facilă.

DESCRIEREDATE TEHNICEINSTALAREÎNTREȚINERE
Un linoleum elegant, Style Emme este podeaua care, datorită simplității sale, se potrivește cu ușurință în orice soluție de design.

Un aspect discret de marmură și o gamă largă de modele ii va permite să se integreze perfect în orice tip de interior. Cu cele douăsprezece culori luminoase și strălucitoare, acest linoleum elegant vă oferă opțiuni de combinare, în funcție de efectul pe care doriți să îl obtineți în locuința dumneavoastră.

Gama de nuanțe cuprinde tonuri de gri, maro cu aspect natural, bej deschis, roșu și verde elegant, și vă oferă posibilitatea de a da culoare oricarei încăperi. Linonleumul din colecția Style Emme este complet natural și ușor de întreținut, iar calitatea acestui produs este dată și de faptul că nu trebuie să fie lustruit cu ceară.

total grosime 2.5 mm
total greutate 3000 g/m2
foc clasificare Cfl s1
ţigări ardere Linoleum elegant, rezistent la arsuri de ţigară
zgomot impact ≤6dB
încălzire sub podea 0.015 m2/k/W
livrare role formă ≤30 lm x 2m
clasificare 42

MONTARE LINOLEUM STYLE EMME XF2:

Instalarea linoleumului presupune câteva acţiuni preliminare:

Înainte de montarea pardoselii de linoleum elegant și acustic este necesară îndepărtarea corespunzătoare a pardoselii existente.

Stratul de bază pe care este montat linoleumul trebuie să fie uscat, curat şi neted. Dacă suprafaţa nu este netedă, utilizaţi o unealtă de netezire a pardoselii.

Pardoseala trebuie să fie ţinută în încăperea în care va fi montată cel puţin 24 de ore, la temperatura încăperii pentru ca aceasta să se aclimatizeze condiţiilor din locuință.

Cumpărați mai mult linoleum decât ați calculat că aveți nevoie. Vor exista pierderi de material generate de micile erori de măsurare sau de neconcordanța cu spațiul. Când tăiaţi materialul, luați-vă o marjă suplimentară de cel puțin 20 de centimetri.

Linoleumul poate fi montat prin lipire.

ÎNTREȚINERE LINOLEUM:

Cum se curăță o pardoseală de linoleum elegant:

Curățați podeaua de linoleum cu regularitate. Este o metodă mult mai eficientă decât curățarea profundă, dar sporadică.

Nu folosiți mai mult detergent decât este specificat pe ambalaj. În cazul petelor de ulei sau de grăsime, ștergeți imediat, pentru a evita deteriorarea suprafeței.

Pardoselile din linoleum elegant se deteriorează la contactul cu solvenții, iar un efect nociv îl au și roțile din cauciuc ale obiectelor de mobilier. Protejați podeaua prin plasarea unor elemente de protecție la picioarele mobilei.

Dacă optați pentru un model într-o culoare mai aprinsă, va trebui să îl curățați chiar mai des.

Întreţinerea linoleumului este extrem de facilă şi nu poluează mediul. Pentru a-l curăţa în totalitate trebuie doar să îl aspiraţi periodic şi să îl ştergeţi cu o cârpă umedă adăugând câteva picături dintr-un produs de curăţat neutru. Pentru informaţii suplimentare, citiţi instrucţiunile oferite de Tarkett.

Protecție de suprafață XF

Colecția Tarkett oferă linoleum tratat cu protecția de suprafață XF, al cărui mare avantaj este că face întreţinerea şi curăţarea mai uşoare. Faţă de pardoselile din linoleum netratate, procesele de curăţare şi întreţinere sunt reduse la minimum.

Pentru a obţine rezultate mai bune, urmaţi întotdeauna instrucţiunile Tarkett pentru curăţare şi întreţinere a linoleumului. 

Puteți opta pentru una sau mai multe dintre următoarele acțiuni:

Ştergeți cu o cârpă umedă sau uscată. Aspirați sau curățați cu mașina.