Avem si alte modele disponibile

Un linoleum compact, cu design simplu, care poate fi combinat ușor cu alte modele de linoleum. Poate fi utilizat simplu, pentru un efect cu impact puternic. Dispune de protecție superioară XF, care îi oferă o duritate extremă. Acest linoleum se curăță fără efort și nu este necesară lustruirea cu ceară.

DESCRIEREDATE TEHNICEINSTALAREÎNTREȚINERE

Podeaua modernă de linoleum compact și acustic Etrusco XF folosește tehnici tradiționale de producție combinate cu noile tehnologii xf, pentru a adăuga o serie întreagă de noi calități tehnice unui material care este 100% natural.

Colecția de linoleum compact Tarkett oferă doar un produs ecologic, cât și rezistență la trafic intens și întreținere facilă. Linoleumul este ideal pentru folosirea în sectoarele publice, de la educație la asistență medicală.

O pardoseală din linoleum acustic este compactă şi acustică, produsul modern reușind să satisfacă și cele mai exigente cerințe de aspect, funcție, cost sau durabilitate.

total grosime 2.5 mm
total greutate ca.3000 g/m2
foc clasificare Cfl s1
ţigări ardere Linoleum compact, rezistent la arsuri de ţigară
zgomot impact ≤5dB
încălzire sub podea Pogodan za upotebu
livrare role formă 20-30 lm x 2 m
clasificare Komercijalna upotreba

MONTARE LINOLEUM ETRUSCO XF2:

Instalarea linoleumului presupune câteva acţiuni preliminare:

Înainte de montarea pardoselii de linoleum acustic este necesară îndepărtarea corespunzătoare a pardoselii existente.

Stratul de bază pe care este montat linoleumul trebuie să fie uscat, curat şi neted. Dacă suprafaţa nu este netedă, utilizaţi o unealtă de netezire a pardoselii.

Pardoseala trebuie să fie ţinută în încăperea în care va fi montată cel puţin 24 de ore, la temperatura încăperii pentru ca aceasta să se aclimatizeze condiţiilor din locuință.

Cumpărați mai mult linoleum decât ați calculat că aveți nevoie. Vor exista pierderi de material generate de micile erori de măsurare sau de neconcordanța cu spațiul. Când tăiaţi materialul, luați-vă o marjă suplimentară de cel puțin 20 de centimetri.

Linoleumul poate fi montat prin lipire.

ÎNTREȚINERE LINOLEUM:

Cum se curăță o pardoseală de linoleum compact:

Curățați podeaua de linoleum cu regularitate, fiind o metodă mai eficientă decât curățarea profundă, dar sporadică.

Nu folosiți mai mult detergent decât este specificat pe ambalaj. În cazul petelor de ulei sau de grăsime, ștergeți imediat, pentru a evita deteriorarea suprafeței.

Pardoselile din linoleum se deteriorează la contactul cu solvenții, iar un efect nociv îl au și roțile din cauciuc ale obiectelor de mobilier. Protejați podeaua prin plasarea unor elemente de protecție la picioarele mobilei.

Dacă optați pentru un model într-o culoare mai aprinsă, va trebui să îl curățați chiar mai des.

Întreţinerea linoleumului este extrem de facilă şi nu poluează mediul. Pentru a-l curăţa în totalitate trebuie doar să îl aspiraţi periodic şi să îl ştergeţi cu o cârpă umedă adăugând câteva picături dintr-un produs de curăţat neutru. Pentru informaţii suplimentare, citiţi instrucţiunile oferite de Tarkett.

Protecția de suprafață XF

Colecția Tarkett oferă linoleum tratat cu protecția de suprafață XF, al cărui mare avantaj este că face întreţinerea şi curăţarea mai uşoare. Faţă de pardoselile din linoleum compact netratate, procesele de curăţare şi întreţinere sunt reduse la minimum.

Pentru a obţine rezultate mai bune, urmaţi întotdeauna instrucţiunile Tarkett pentru curăţare şi întreţinere. 

Puteți opta pentru una sau mai multe dintre următoarele acțiuni:

Ştergeți cu o cârpă umedă sau uscată. Aspirați sau curățați cu mașina.