Avem si alte modele disponibile

Covor PVC trafic intens

Exista cea mai buna podea pentru trafic intens? Podeaua pentru trafic intens este o adevarata provocare pentru cele mai multe proiecte de design fie ele de interior sau de exterior. Alegerea unei podele care sa fie supusa la trafic intens poate sa devina o provocare datorita faptului ca e necesar sa putem sa imbinam stilul inovator cu performanta, bugetul si nu in ultimul rand aspectul si avem nevoie de sfatul unor specialisti. Indiferent de spatiul care necesita amenajare e necesar ca podelele sa aiba caracteristici comune pentru intreg spatiul amenajat. In timp ce ele trebuie sa dea eleganta spatiului, podelele trebuie sa ofere si confort si siguranta fara sa devina o corvoada in momentul in care vine vorba despre intretinere.

Cand vine vorba despre a face alegerile potrivite pentru un spatiu asa cum va sugeram si mai sus e necesar sa putem consulta profesionistii. In urma tuturor detaliilor necesare unei analize, acestia pot sa prezinte varianta optima, tinand cont de bugetul si de preferintele clientilor, de structura care urmeaza sa fie folosita si de performantele ulterioare ale podelelor. Este necesar ca distribuitorii sa cunoasca nivelul de trafic pentru a putea ajusta cu precizie proiectele voastre.

Covor PVC trafic intens

Ca si prima varianta pentru alegerea unei podele care urmeaza sa fie supusa la trafic intens gasim placile de tip ceramic. Placile ceramice precum si alte materiale utilizate pentru placare sunt extrem de rezistente si de durabile in cazul in care podelele sunt intens exploatate. Exista si estimari referitoare la podelele de piatra naturala mai ales granit, marmura, ardezie care indica o durata de viata de aproximativ 100 de ani cu o intretinere adecvata.

Totodata avem insa mai multe dezavantaje in momentul in care alegem placarea cu materiale poroase. Curatarea lor poate sa devina o problema pentru ca intretinerea are loc numai cu produse si cu unelte profesionale foarte costisitoare.

Pardoselile Pvc sunt podele calde care se bucura de un mare succes printre constructorii si beneficiarii sai datorita avantajelor sale uriase.

Stratul inferior care asigura o putere suplimentara produsului, spuma suport care ofera covorului pvc caracteristici foarte bune de izolare termica si fonica, stratul suport care impiedica modificarile dimensiunilor si aspectului, stratul de spuma inferior care da elasticitate, stratul de protectie final si transparent care actioneaza sub forma unei bariere contra uzurii, crescand rezistenta podelelor pvc cu pana la 7 ori, sunt toate caractersticile care fac ca un covor din PVC sa fie ales ca cea mai buna varianta pentru trafic intens.