Covor PVC Bucuresti

Aveti nevoie de o pardoseala durabila si rezistenta la trafic sau la actiunile agentilor chimic dar care sa fie si potrivita pentru a putea pastra igiena? Atunci ceea ce va trebuie este un covor PVC. Datorita proprietatilor, aspectului si durabilitatii, podelele PVC au castigat foarte mult teren comparativ cu cele ceramice si epoxidice. Comparativ cu alte podele, un covor PVC nu are rosturi si este o pardoseala continua. Aceasa e potrivita si pentru spatiile sanitare, de invatamant, birouri, institutii si spatii de industrie alimentara, industrie farmaceutica si in zonele de lucru industriale unde se recomanda un covor PVC conductiv.

Avand toate aceste proprietati am putea sa spunem ca un covor PVC este si el un fel de podea minune care poate sa satisfaca chiar si cele mai exigente nevoi pe care le poate impune un spatiu.

Chiar daca exista mai multe covoare PVC disponibile in Romania, noi va punem la dispozitie cele mai bune podele de PVC. De asemenea asiguram intreg procesul de la obtinere a materialelor si pana la montarea lor si amenajarea spatiului dorit de voi.

Covor PVC Bucuresti

Vom alege cu grija covorul PVC potrivit pentru voi tinand cont de tipul spatiului in care urmeaza a fi montat. Vom vedea mai departe de cate tipuri ar putea sa fie un covor PVC si in ce spatii se potriveste el.

Covorul PVC omogen este o podea extrem de durabila si foarte usor de curatat care rezista foarte bine la trafic intens si de asemenea este o podea elastica ce isi mentine proprietatile tehnice si aspectul initial. Spatiile in care se recomanda tipul acesta de covor sunt birourile si sediile de firme, spatiile administrative si altele.

Conceptul podelelor antiderapante a fost inventat cu mai bine de 50 de ani in urma tocmai din nevoia de a da siguranta tuturor persoanelor care se deplaseaza pe ele. Tipul acesta de pardoseli arata foarte bine si sunt foarte usor de curatat rezistand perfect la traficul intens.

Acest covor antiderapant este recomandat in birouri, spitale, farmacii si fabrici, cabinete stomatologice si scoli. Gama aceasta de modele  este impartita in mai multe colectii.

Covorul PVC acustic este si el foarte important. daca aveti nevoie de confort sporit in spatiul vostru si doriti sa il izolati acustic la nivelul podelei atunci covorul PVC acustic este o varianta optima pentru voi.

Acesta va pastreaza proprietatile generale pe care le are orice covor PVC de la usurinta in curatare si pana la o rezistenta sporita si trafic intens. Spatiile in care se recomanda sunt birourile, restaurantele dar si spatiile din domeniul sanatatii, spitalele, cabinetele stomatologice si clinicile medicale.

Gama de PVC acustic e disponibila in mai multe culori si designuri pe care le puteti descoperi pe site-ul nostru.